Kaarten & meer

Een los kaartje, een set kaarten uit de standaard collectie of een gepersonaliseerde kaart?

Voor iedere gelegenheid

Er zijn diverse soorten kaarten te verkrijgen die door mij worden ontworpen. Kies een los kaartje of een set kaarten uit de standaard collectie of laat een gepersonaliseerde kaart ontwerpen. Als grafisch ontwerpster kan ik voor iedere gelegenheid een kaart naar wens vormgeven.

Standaard selectie door Studio Marly - 4 het thuis

Als grafisch ontwerpster heb ik al heel wat kaartjes ontworpen. In het standaard assortiment is een breed scala aan gelegenheidskaarten te vinden. Denk aan een kaartje voor iemand die jarig is, een kindje op de wereld heeft gezet, een nieuw huis heeft of gaat samenwonen. Maar ook kaarten om te laten weten dat je om iemand geeft, aan iemand denkt of om een persoon beterschap of sterkte te wensen.

Er zijn ook standaard kaarten zonder tekst met leuke opdruk aan te schaffen die in meerdere situaties aan iemand gegeven kunnen worden. Je kunt ook kiezen voor een versie waar een leuke quote op staat. 

Kaartontwerp naar wens

4 het thuis verzorgt ook kaarten die op maat zijn gemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld als je binnenkort gaat trouwen en je een unieke uitnodigingskaart naar je vrienden en familie wilt versturen. In overleg wordt speciaal voor jou een kaart naar wens ontworpen. Geef bijvoorbeeld je favoriete kleur door, een belangrijke boodschap die terug moet komen in het ontwerp en het gewenste formaat. Niets is te gek en alles is mogelijk. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stel al je vragen en wie weet ligt er binnenkort een unieke set kaartjes in jouw brievenbus.

Sieraden & accessoires

Bij 4 het thuis is het sinds kort ook mogelijk om diverse haaraccessoires en sieraden aan te schaffen. De wisselende collectie bestaat onder andere uit kleurrijke scrunchies en haarbanden, maar ook uit kettinkjes, oorbellen en ringen.

Ook verkrijgbaar op aanvraag, is een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Geef je telefoonmodel door en een tekst zoals een naam, quote of bedrijfsnaam. Kies vervolgens een beschikbare kleur en het telefoonhoesje wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

Contact 4 het thuis

Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met de vragen die je hebt.

Contact