Stadsposters

Jij kiest de stad, het formaat, de soort poster & wij doen de rest.

Stadsposters op maat

Een stadsposter van jouw woonplaats of favoriete stad is erg tof om in huis te hebben. Bij 4 het thuis kun je diverse posters op maat laten maken van een stad, dorp of wijk naar keuze. Ga jij voor de abstracte variant? Of toch voor de unieke gepersonaliseerde stadsposter? Als derde optie, kun je ook kiezen voor een versie waarin alle straten verwerkt worden. Op verzoek teken ik voor jou een poster naar wens. Geen enkele poster is hetzelfde. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via hello@4hetthuis.nl.

Gepersonaliseerde stadsposter


Bij 4 het thuis kun je een stad naar keuze laten tekenen. Dit kan jouw woonplaats zijn, maar ook een andere stad waar je helemaal gek op bent. Dit kan in Nederland zijn, maar het is ook mogelijk om een stadsposter te laten ontwerpen van je favoriete vakantiebestemming, een heel land of een geliefd eiland.

Als je de keuze hebt gemaakt uit een stad, eiland of zelfs land kun je diverse spots benoemen die erin worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het huis waarin jij en je partner voor het eerst zijn gaan samenwonen, de plek waar jij of je kind is geboren of aan het adres van een dierbare. Dit kan natuurlijk ook je favoriete restaurant of kroeg zijn. Dit kunnen ongeveer zeven plekken zijn. Het is belangrijk dat het niet te dicht bij elkaar ligt.

tot A4 formaat €44,99
tot A3 formaat €52,50

Bekijk hieronder de overige opties. 

Abstracte stadsposter

Als tweede optie is het mogelijk om een abstracte stadsposter te laten ontwerpen bij 4 het thuis. Dit is de standaard versie zonder de personalisatie. De abstracte poster is strak vormgegeven en past perfect binnen ieder interieur. 
Je kan deze stadsposter gemakkelijk cadeau geven, of natuurlijk bij jezelf aan de muur hangen.

tot A5 €7,50
tot A4 €12,50
tot A3 €17,50

Gedetailleerde stadsposter

Indien je graag meer informatie wilt laten terugkomen in het ontwerp, kun je voor de gedetailleerde stadsposter kiezen. Bij deze luxe versie worden alle straten weergegeven. Als extra optie is het mogelijk een paar locatie-icoontjes, of puntjes te laten plaatsen zodat zichtbaar is dat dit voor jou speciale plekken zijn.

tot a5 €44,99
tot a3 €52,50

Een uniek cadeau

Is iemand in jouw vriendengroep of familie binnenkort jarig of gaat er iemand verhuizen of samenwonen? Dan is een stadsposter cadeau doen een ontzettend leuk cadeau. Je kunt bijzondere plekken voor deze persoon in de gepersonaliseerde stadsposter laten verwerken. Gaat iemand verhuizen naar een andere stad? Dan kun je de leukste hotspots van deze stad naar voren laten komen. Zo heeft diegene leuke plekjes om te bezoeken in de toekomst. Je kunt er ook een romantisch cadeau van maken: laat een versie ontwerpen van de stad waar jij je partner hebt ontmoet, waar jullie eerste date was en bijvoorbeeld jullie eerste kus.

Contact 4 het thuis

Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met de vragen die je hebt.

Contact